Most itt a lehetőség, hogy az ország legnagyobb háztartási gép webáruházának tulajdonosától, Biros Leventétől lesd el a sikerképletet.

A jól szervezett szervezet: így építsd fel a tökéletes vállalati struktúrát!

A céges szereposztás mágiája az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosától

Mikor végre elég nagyra nő a vállalkozásod ahhoz, hogy bizonyos területeket kiadj a kezedből, a várt megkönnyebbülés helyett új nehézséggel találhatod szemben magad. Ha nem tiszták a felelősségi körök, átláthatatlan lesz a működés, ami további fejlődés helyett a céged halálát is jelentheti. Átgondolt, jól felépített struktúrával azonban zökkenőmentesen léphetsz a következő szintre.

A videós tananyagból olyan kérdésekre kaphatsz választ, mint:

  1. Hogy néz ki egy jól felépített cég szervezeti ábrája?
  2. Mely területet célszerű elsőként más kezébe adni?
  3. Hogyan kommunikáljatok cégen belül, hogy elkerüljétek a káoszt?
  4. Hol kell határt szabnod a saját hatáskörödnek?
  5. Melyek a legnagyobb hibák, amelyekkel vezetőként alááshatod a céges struktúrát?

Ha meghallgatod ezeket a tippeket, tudni fogod, hogyan építsd fel a szervezetet úgy, hogy elkerüld a káoszt, fejetlenséget, egymásra mutogatást. Mindenki tudni fogja, mivel kell foglalkoznia, Te pedig egyre több feladatkört adhatsz át.

Akinek a tanácsait
érdemes megfogadni:

Biros Levente

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, az onlinePénztárcát működtető Online Group Kft. társtulajdonosa és a Szemléletváltó mentorprogram megálmodója

Egyszerű cukrászként a semmiből építette fel milliárdos birodalmát, és most más vállalkozóknak segít levágni a felesleges kanyarokat azáltal, hogy felhívja a figyelmet az elkerülhető buktatókra.

Levente nem pusztán könyvekből olvasott frázisokat puffogtat, hanem azokat a módszereket mutatja be és adja át a növekedni akaró vállalkozóknak, amiket ő az elmúlt 30 éves vállalkozói múltja során végigjárt, és megtapasztalt.

Cége, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.:

Kérd el most az ingyenes videót itt!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! és a fenti e-mail címre kérem az Ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat és a Szemléletváltó tájékoztatóit és eDM-jeit (üzleti érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).