Limitált ideig ingyenesen elérhető

Árazási alapelvek: NE hirdess újabb árakciót, amíg nem láttad ezt a videót!

Konkrét stratégiák az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosától

Régi közhely, de igaz: a vállalkozás nevű játékot nem árbevételre, hanem profitra játszák. Hiába vannak munkatársak, ügyfelek és bevétel, ha a hónap végén mégis kevés marad a kasszában. Ilyenkor csak a helyes árazás segíthet. Most pedig itt a lehetőség, hogy megismerd a legfontosabb alapelveket, amelyek az ország legnagyobb háztartási gép webáruházában is biztosítják a bőséges profitot.

A videós tananyagból olyan kérdésekre kaphatsz választ, mint:

  1. Mik a legnagyobb árazási hibák, amelyekkel a cégvezetők 90%-a “meglopja önmagát”?
  2. Milyen tényezőket KELL figyelembe venned áremeléskor (és miket nem)?
  3. Mit tegyél, hogy a vevők boldogan fizessék meg
    a drágább árakat is?
  4. Hogyan kommunikáld az áremelést, hogy ne megtorpanást, hanem fellendülést eredményezzen?
  5. Hogyan alkalmazkodj a hiperinflációhoz? Mit tegyél, hogy megőrizd a versenyképességed? (Az Onlinemárkabolt bevált stratégiája)
A tippek meghallgatása után végre elfelejheted az örökös árakciózást. Pontosan tudni fogod, hogyan teremtheted meg a szükséges árrést, ami a lehető legrövidebb utat jelenti a bőséges profit és a virágzó vállalkozás felé.

Akinek a tanácsait
érdemes megfogadni:

Biros Levente

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, az onlinePénztárcát működtető Online Group Kft. társtulajdonosa és a Szemléletváltó mentorprogram megálmodója

Egyszerű cukrászként a semmiből építette fel milliárdos birodalmát, és most más vállalkozóknak segít levágni a felesleges kanyarokat azáltal, hogy felhívja a figyelmet az elkerülhető buktatókra.

Levente nem pusztán könyvekből olvasott frázisokat puffogtat, hanem azokat a módszereket mutatja be és adja át a növekedni akaró vállalkozóknak, amiket ő az elmúlt 30 éves vállalkozói múltja során végigjárt, és megtapasztalt.

Cége, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.:

Kérd el most az
ingyenes videót itt!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! és a fenti e-mail címre kérem az Ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat és a Szemléletváltó tájékoztatóit és eDM-jeit (üzleti érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).