Ingyenes szállítási akció vége:

nap
óra
perc
másodperc
SzemleletValto_logo_white

MINDIG
TÖBBET ADNI

52 szemléletváltó tanulság a mókuskeréktől a négymilliárdig

A sikeres vállalkozói lét felé vezető út már ki van taposva
előtted, Neked csak végig kell menned rajta.
A Mindig Többet ADNI megmutatja, hogyan.

Biros Levente Mindig többet adni - 52 szemléletváltó tanulság

„Akkor vedd meg, ha kéred a konkrét receptet Levente életéhez: hogyan jutott el a milliós adósságból a milliárdos bevételig úgy, hogy ma már csak havonta egyszer jár be a cégébe mint tanácsadó, miközben ott egy jól szervezett csapat és egy csúcsra járatott marketing rendszer »nyomtatja« a pénzt. Ha viszont ez a célod, akkor el ne ereszd ezt a könyvet, mert ígérem, még ma ki fogod olvasni!”

Wolf Gábor

a Marketing Commando alapítója

TUDD MEG MIT GONDOLNAK A

PIACVEZETŐ VÁLLALKOZÓK

 

…hangzatos féligazságok helyett konkrét útmutatásra és hiteles, való életből merített példákra támaszkodva akarod felfuttatni a cégedet.

…szeretnéd, hogy egy hiteles, sikeres vállalkozó kalauzoljon Téged végig a siker felé vezető úton, melyet ő már kitaposott előtted.

…szeretnéd levágni azokat a felesleges kanyarokat, amelyek egy teljes vállalkozói élethez vezető úton csak az idődet rabolnák.

 

 

„Minden kezdő és haladó vállalkozónak javaslom, hogy pillantson bele Levente inspiráló életútjába, mert gyakorlatias gondolkodásmódjából rengeteg ötletet meríthetünk saját bizniszünk építéséhez.”

Forray Niki

az unnepekaruhaza.hu alapítója

EZ NEM EGYSZERŰ
ÖNÉLETRAJZ, HANEM
KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG

Levente életútja hasznos útmutatás minden olyan
vállalkozónak, aki fejlődni vágyik, és fontos számára
a gondolkodásmód formálása.

Milyen értékekkel gazdagodhatsz
Biros Levente vállalkozói tanulságaiból?

A könyv olvasása közben számos „AHA” élményben lesz részed, ami által rögtön észre fogod venni, min kell változtatnod a cégedben és saját magadon.

Levente őszintén elmeséli azokat a tanulságait és szemléletváltásait, amelyekkel egy önműködő és rendkívül nyereséges céget tudott felépíteni úgy, hogy mostmár csak 2 hetente 1 napot jár be dolgozni.

Lendületet és inspirációt kapsz a stresszmentes vállalkozói élethez.

A könyvben megszólaló rokonok, barátok üzlettársak nézőpontján keresztül egyedülálló módon több szemszögből is megismerheted egy sikeres vállalkozó életútját.

garancia

Amennyiben úgy gondolod, hogy a könyv semmilyen módon nem segített abban, hogy sikeresebb vállalkozóvá válj, küldd vissza a vásárlástól számított 30 napon belül és mi kérdések vagy huzavona nélkül visszatérítjük neked az árát!

Ha nem lennél elégedett a könyvvel, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül küldd vissza, és visszafizetjük a könyv árát. Az pénzvisszafizetési garancia a könyvre vonatkozik, ami visszaküldés esetén érvényes.

Mivel a szeretnénk folyamatosan fejlődni, ezért arra kérünk, hogy ha a visszatérítés mellett döntenél, írd meg röviden, mi volt a visszatérítés oka, hogy mi is tudjunk fejleszteni a szolgáltatásunkon.

HÉTSZÁMJEGYŰ “TANULÓPÉNZ”
HELYETT,
PÁREZRES KÖNYV

A vállalkozókat gyakran ragadja magával
a mikromenedzselés mókuskereke

Amíg nem tudnak megállni egy pillanatra, hogy felmérjék a helyzetüket és megtalálhassák, hogy hol tudnának kiszállni belőle, addig napi 10-12 óra munka vár rájuk, a szabadidejük hiányát pedig a barátaik és a családjuk sínyli meg.

biros-levente (2)
running

A vállalkozókat gyakran ragadja magával
a mikromenedzselés mókuskereke

A Mindig Többet ADNI nemcsak Levente sikereit mutatja be, hanem az általa elkövetett hibákat is, hogy azokból Te is tanulhass. Ha készen állsz egy pillanatra hátrahagyni a vég nélküli tűzoltást a cégedben és a kezedbe venni a könyvet, Levente megmutatja Neked az általa kitaposott utat, amely kivezet a mókuskerékből és segít, hogy Te is elérhesd az etikus, tartalmas, magánéletben is gazdag vállalkozói létet.

INDULJ EL A
SIKER FELÉ VEZETŐ ÚTON

Biros Levente Mindig többet adni - 52 szemléletváltó tanulság

5.870 Ft

Szállítás díja 1890 Ft belföldi szállítás esetén

Az Eredmények a Környezeted Figyelmét Sem Fogják Elkerülni

A Mindig Többet ADNI könyvből nemcsak Levente szemszögén keresztül ismerheted meg izgalmas vállalkozói életútját, hanem a könyvben megszólaló rokonai, barátai, vállalkozó társai nézőpontjából is megismerhetjük őt, és az általa bejárt utat.

TUDD MEG, MIT GONDOLNAK A
PIACVEZETŐ VÁLLALKOZÓK

A könyvben interjút ad többek közt

Avidor András

CFE, a BNI Magyarország és Szlovákia vezetője, az Online Brandstores Franchise Hungary társtulajdonosa

Levente és Avidor András jelenleg az Online Brandstores Franchise Hungary Kft. társtulajdonosaiként működnek együtt. Szigorú határok és rögzített rendszerek segítségével garantálják, hogy az üzleti kapcsolat mellett a személyes jó viszonyt is fenn tudják tartani.

„Volt egy interjúm Wolf Gáborral, ami után Gábor mondta, hogy van egy nagyon lelkes rajongójuk, Biros Levi, aki mindenben részt vesz, mindent megtanul, és ha megengedem, összekötne vele. Levi felhívott, beszélgettünk, majd azt mondta, hogy szeretne velem személyesen is találkozni. (…) Egy őstehetség, így sok mindent elnézek neki, amit másnak nem néznék el. Viszont nagyon jó érzés ilyen okos emberrel dolgozni. Döbbenet, milyen képességei vannak az úriembernek.”

Wolf Gábor

a Marketing Commando alapítója

Levente és Wolf Gábor Surányi Ferenc közvetítésével találkoztak először. Kezdetben nem voltak szimpatikusak egymásnak, Levente mégis követni kezdte őt, és az ő hatására tette marketingorientálttá az onlineMárkaboltot is. Mára már egy igazán jó viszont alakult ki közöttük.

„Az első interakcióm az volt Leventével, hogy kitiltottam a Facebook-oldalunkról, mert trollkodott. Negatív volt, cinikus. Most mégis nagyon jóban vagyunk. (…) Korábban már odaköszöntünk egymásnak egy-egy konferencián, de az első komolyabb személyes találkozásunk az volt, amikor jó pár évvel ezelőtt – talán egy évtizede is van már – meghívott a cégéhez konzultálni. Ekkor kezdtünk el együtt dolgozni.”

Forray Niki

az unnepekaruhaza.hu alapítója

Tulajdonképpen egy véletlennek köszönhető Forray Niki és Biros Levente találkozása. Egy Dale Carnegie vezetői napon ismerték meg egymást, ahová Forray Niki egy elnézett repülőgép indulási időpont miatt tudott beülni – a Levente melletti helyre.

„Volt szerencsém végignézni az elmúlt öt évben a „mindig többet adni” ötletcsíra szárba szökkenését, a Szemléletváltó születését és gyönyörű, nagy közösséggé formálódását, aminek ma már nagyon komoly súlya van. Nyilván látom az árbevétel-növekedésüket is, és hogy Levi mennyire el tudott már távolodni a cégtől, hiszen ma már csak havonta egyszer megy le Pécsre,miközben a megismerkedésünkkor még Pécsen élt. Változott az életstílusa is: talán nekem is van egy pici részem abban, hogy egyre többet utazik, és egyre távolabbra utazik, Dominikától Thaiföldig mindenfelé. Ezt a tágulást, ezt az expanziót látom rajta elsősorban.”

Balla-Wohlfarth Csilla

az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. igazgatója, társtulajdonosa

Balla-Wohlfarth Csilla eredetileg egy másik munkakörre jelentkezett, de Levente meglátta benne a lehetőséget. Amikor másodjára ment el az interjúra, Levente azt mondta neki, hogy menjen haza, gondolkodjon, és hívja fel, ha szeretne az onlineMárkaboltnál dolgozni. Kilépett az ajtón, és két perc múlva hívta is őt, hogy mikor kezdhet.

„Amikor elmondta, hogy mik a céljai, és hogy olyan céget szeretne, ahol mindenki boldog, felcsillant a szemem. Neki is, mikor megtudta, hogy ezért a célért tanultam olyan sokat.”

Pál Nóra

a Grafitix alapítója

Pál Nóra és Levente több mint 20 éve ismerik egymást. Levente 1997-ben kereste meg őt, hogy megtervezze az akkori üzlete logóját.

„Látom, hogy ma már nagyon szívesen segít önzetlenül. Ez a régi Leventére nem volt jellemző. Nagyon tetszik, hogy ő egy emberben mindazt képviseli, amilyen barátokat az embernek maga köré kellene gyűjtenie: inspiráló, motiváló, nyitott gondolkodású, minden újra kapható, mindig tanul.”

Horváth Dániel

az ONLINE GROUP Kft. társalapítója

Horváth Dániel már egy éve dolgozott programozóként az onlineMárkaboltnál, amikor felmerült a Leventével közös vállalkozás ötlete.

„Hat éve dolgozunk együtt, és Levente nagyon sokat változott ezalatt az idő alatt, ráadásul jó irányban – tudatos befektetővé vált például, de emberként is nagyon sokat alakult. Amikor odamentem a céghez, még gyakran mögénk állt, és megkérdezte, hogy éppen mivel foglalkozunk, munkaidőben máson jár-e az agyunk. Néhány éven belül ez teljesen megszűnt nála, kivonult a cégből, és már tudja, hogy nem az számít, hogy a kollégák nyolc órában kattognak-e a billentyűn, hanem az, hogy milyen eredményeket raknak le egy projekt végén.”

Aknázd Ki a Benned Rejlő Lehetőségeket

„Most ott tartok, hogy a cégem, Magyarország legnagyobb
háztartásigép-webáruháza, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.
közel négymilliárdos árbevételre számíthat, de havonta
csupán egyetlen napot dolgozom benne, mivel van egy fantasztikus csapatom, egy klassz igazgatónővel, nagyszerű osztályvezetőkkel és kiváló munkatársakkal,
akik már az én közvetlen részvételem nélkül is nagyon jól tudják működtetni a céget – sőt, talán úgy még jobban is.”

Biros Levente

Group 27 (1)

EZÉRT LELKESEK
AKIK MÁR OLVASTÁK

Mészáros Róbert

branding tanácsadó, Brandbirds

„Pont ma fejeztem be, nehéz olvasmány volt, mert állandóan „milliós” szemléletváltó ötleteim jöttek. Szóval „picit” megéri az árát.”

Nagy Barna

Kreatív Vonalak

„Nem olvastam még olyan önéletrajzot, aminek ennyi üzleti tanulsága lett volna, és nem olvastam még üzleti könyvet, amiben ennyi személyesség lett volna. Sok üzletembertől vártam már hasonló könyvet, de most először kaptam meg azt ennyire arányosan felépítve.

Balázs Péter

Agria Ajtó Kft.

A könyv hatására ismét elkapott a „flow”! Pont erre a szemléletváltásra volt szükségem, hogy egy cégátalakulás után új lendülettel és egy másik látásmóddal vágjunk neki céljaink elérésének.
Remek a fejezetek végén található 52 tanulnivaló. 52 mankó az útra.
Tanultam. Ötleteket loptam. Inspirálódtam.
Tényleg többet kaptam, mint amit vártam.

Boros Lajos

PINX Online Business Management

„A legmegnyugtatóbb nekem, hogy egy hiteles embertől tanulhatok. Olyantól, akinek anyagilag nincs szüksége ezekre a programokra.”

Egri Balázs

ETAB Kft.

„Több hónapig csak az asztalon hevert a könyv, valamiért megrendeltem, magamban azt gondoltam hogy egy újabb üzleti könyv amit valamikor elolvasok. De nem kezdtem el olvasni, valamiért mégis elmentem a Szemléletváltó hétvégére és utána egy délután alatt az egészet elolvastam és az a gondolkodás mód amit Levi képvisel, az nagyon szimpatikus és jó, valahol mi is ezt csináljuk csak nem tudatosan, rávezetet hogyha tudatosan is így csináljuk mennyivel eredményesebbek lehetünk.

Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit is el van bizonytalanodva a cégével kapcsolatban, mert szerintem sokan így gondolkoznak csak ez nem tudatos, és ezen át tud lendíteni.

A Szemléletváltós videos oktató anyagok nagyon hasznosak és olyan dolgok vannak benne, amit tudom hogy kell csinálni, csak azt nem hogyan és tök jó példák vannak benne, ami alapján pik-pak meg van a megoldás.

Köszi nagy segítség volt!”

Mátis Iván

iM3 Kft. (Fabulo.hu)

„Őszinte, hiteles és nagyon inspiráló. Kimondottan élveztem Levente családtagjaival és üzletpartnereivel való interjúkat, mennyire szabadon és cenzúra nélkül, Levente hibáit és gyengeségeit is kiemelve nyilatkoztak, amitől szerintem nagyon emberi és hihető lett a történet. A könyv olvasása megerősített és hitet adott, hogy jó úton járok, ha szeretnék „mindenesből” valódi cégvezetővé előrelépni, hogy ez lehetséges, hogy én is meg fogom tudni csinálni. Köszönöm, a könyv nagyon sokat adott, valóban szemléletváltó.”

Dóczi László

Hasti Kft.

„Ez egy igazi jelenkorra megírt és ALKALMAZHATÓ infókat tartalmazó őszinte önvallomás. Szokatlanul őszinte és inspiráló. Ajánlom minden magát nyitott gondolkodásúnak valló embernek!”

Oroszi Imre

AgroOroszi Kft.

„Lenyűgözött a könyv, szinte teljes mértékben azonosulni tudtam vele. Kézzel fogható segítséget nyújt, nincs benne felesleges beszéd. Nagyra értékelem Levente nyitottságát és az önmegvalósítás felvállalását.

Különösen szimpatikus volt számomra a könyv egyik végkövetkeztetése, miszerint a tudatosság és a jelen pillanat megélése a legfontosabb. Azonban ezeken túlmenően is segít a vállalkozóknak célkitűzéseket meghatározni, kilátásokat teremteni és növelni az ambíciókat.

Nagyon köszönöm a könyvet, biztos vagyok benne, hogy többször újra fogom olvasni vagy hallgatni, mert bármilyen életszakaszban is legyünk, mindig új felismeréseket találhatunk benne.”

Hudi István

Hillvital

„Számomra olyan volt a könyv mintha egy időutazáson vettem volna részt, a saját életutamat illetően!

Szinte lépésről lépésre, ugyanazon hibákat követtem el én is, és Levente személyiségével szembesülve nagyon sok hasonlóságot felfedeztem magamban!

Szerintem példa értékű, és csodálatra méltó amit eddig tett, és amilyen mértékben fejlődött a személyisége, és ezáltal a cége is!

Nagyon köszönöm hogy megírta ezt a könyvet, és utat mutat az olyan emberek számára akik hajlandóak a változásra, és tenni is akarnak ezért!

Én is nagyon szívesen fejlődnék és segítenék, ” ha tudok” a szemléletváltó kedvezményezés kiterjesztésében!”

Brňák Katalin

TOP1 knihy – TOP1 könyvek kiadó

„Mint amikor a jólelkű gazda lakomára hív. Nem csak úgy látszatra, muszájból, hanem igazándiból.

„Gyere, barátom, a legjobbat készítettem neked. Helyezkedj el kényelmesen és élvezd az élményt, amit közösen alkotunk.“ – fogad kedvesen és kezdetét veheti az utazás az élet és vállakozói siker ízvilágba.

Ez az érzés maradt meg bennem Levente könyvével kapcsolatban. Nemcsak egyszerű olvasmány, hanem valódi élmény. A válogatott falatokat úgy tárja elénk, hogy bemutatja az utat, amelyet bejártak, míg a legjobb készült belőlük. Szakértő főszakácsként meséli minden falat szeretettel teljes menetét, gyakorlott borszakértő módjára magával ragad az ízek és illatok harmóniájába.. És mégis… furfangos módon hagyja, hogy mi magunk ízleljük, érezzük a tartalmat. Azt, ami nekünk szól, amivel vele bír az elménk, hogy felfogjuk, részünkké váljon.

A könyv, bár tömény tapasztalat, megélt dolgok, mégsem üli meg a gyomrot, hanem eltelít. Szívet, lelket egyaránt. És bátorít, hogy így érdemes élni. Ha elhisszük, hogy a több akkor érdemes, ha minőségi. És akkor tudjuk befogadni, ha mi is a legjobbra törekszünk. Vállalkozóként és emberként.

Köszönöm a lehetőséget, szemezgetni vissza-visszatérek a könyv lapjai közé.”

6 NAGYSZERŰ OK,
MIÉRT ISMERD MEG
LEVENTE TÖRTÉNETÉT

Azért, hogy Levente példájából tanulva megtalálhasd a vállalkozói szabadságot

Nem azért lettél vállalkozó, hogy napi 10-12 órában csak tüzet olts a cégedben. Levente most már mindössze 2 hetente 1 napot jár be dolgozni, a cége pedig így is rendkívül nyereségesen működik.

Azért, hogy az olvasása közben a homlokodra csapj, és észrevedd, min kell változtatnod a cégedben

Levente őszintén elmeséli azokat a tanulságait és szemléletváltásait, amivel a csődközeli cégből közel négymilliárdos árbevételű, önműködő, rendkívül nyereséges céget tudott felépíteni.

Azért, hogy megfelelő kiindulási alapot kapj ahhoz, hogy magadat és a vállalkozásodat is jobbá tedd

Levente mögött több mint 20 év vállalkozói lét áll. Ez idő alatt felbecsülhetetlen értékű vállalkozói tapasztalatot gyűjtött, melyet most Veled is megoszt.

Azért, hogy megismerd az utat, amely a mínusz negyven milliótól az évi közel 4 milliárdos árbevételig vezetett

Levente nem mindennapi története bemutatja, hogy a SZEMLÉLETVÁLTÁS a leglelhetetlenebb helyzetekből is kiutat mutat, és inspirál, hogy Te is elkezdd fejleszteni magadat.

Azért, hogy új lendületet, inspirációt meríthess belőle

A könyv motivációként szolgálhat, hogy kilépj a mókuskerékből, és egy egészen új szemlélettel kezdj bele a szabad vállalkozói életed megszervezésébe!

Azért, hogy Te már ne kövesd el ezeket a hibákat

A könyvben Levente leplezetlenül mesél a legnagyobb ballépéseiről, így Te anélkül tanulhatsz belőlük, hogy elkövetnéd őket.

KÉRDÉSEK, AMELYEK MÁR
MÁSOKBAN IS FELMERÜLTEK

A könyv fizikailag nyomtatott papír könyv, nem e-könyv. A papírt kényelmesebb olvasni, és jobban megmaradnak a valódi papír könyvből tanultak,
mint az e-könyvekből.

Maximum 1-4 munkanap múlva megérkezik hozzád a könyv.

Külföldi szállítás esetén ez több időt vesz igénybe és több költséget is jelent, külföldi szállítás esetén, kérjük, írj a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot.

A könyvet bankkártyás, azonnali fizetéssel tudod kifizetni.

Ebben a könyvben unalmas elméletek helyett olyan gyakorlati, tapasztalati úton megszerzett tudást ad át Levente, ami a saját felismeréseiből, tanulságaiból táplálkozik, őszintén mesél hibáiról, hogy neked már ne kelljen azokon a buktatókon átmenned, amiken ő átesett.

Ha nem lennél elégedett a könyvvel, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül küldd vissza, és visszafizetjük a könyv árát. Az pénzvisszafizetési garancia a könyvre vonatkozik, ami visszaküldés esetén érvényes.

Mivel a szeretnénk folyamatosan fejlődni, ezért arra kérünk, hogy ha a visszatérítés mellett döntenél, írd meg röviden, mi volt a visszatérítés oka, hogy mi is tudjunk fejleszteni a szolgáltatásunkon.