Early Bird jelentkezés érvényes:

nap
óra
perc
sec

Évindító
Meglökő Nap

A vállalkozó evolúciója

2024. január 5.
Budapest - Hotel Tiliana****

Egy nap, ami csak a vállalkozásod fejlesztéséről szól, ÉS AMIT NEM ÉRDEMES KIHAGYNOD

Tervezés és Vállalkozásfejlesztés Mesterektől egy nap alatt olyan lelkes és etikus vállalkozók közösségében, akik hisznek a folyamatos tanulás erejében.

Csatlakozz hozzánk, és lépj egy új szintre vállalkozásod fejlesztésében és sikerességében!

Nézd meg, milyen volt a 2023. januári Évindító Meglökő Nap:

EGÉSZ NAPOS TUDÁSBOMBA

Ezeket a témákat fogják érinteni előadóink:

A VÁLLALKOZÓ EVOLÚCIÓ KORSZAKAI

Milyen korszakokon vezet át a sikeres vállalkozói életút onnantól kezdve, hogy megszületik a vállalkozás gondolata, egészen odáig, hogy a cégtulajdonos már csak havi 1-2 napot jár be a cégébe?

AZ OPERATÍV MUNKA ELHAGYÁSÁNAK LÉPÉSEI

Milyen lépések vezetnek ahhoz, hogy egy vállalkozó fokozatosan ki tudjon jönni a napi operatív munkából, hogy legyen végre ideje a cégÉN dolgozni, nem pedig a cégéBEN?

VESZÉLYEK

Mik a vállalkozó evolúciós út legveszélyesebb korszakai, hol vannak a legnagyobb csapdák, amiket elkerülve éveket tudunk rövidíteni a siker felé vezető úton?

MÉRŐSZÁMOK

Mik azok az alapvető mérőszámok, amit minden vállalkozónak ismernie és figyelnie kell ahhoz, hogy egy cég profitábilisan működhessen?

GONDOLKODÁSMÓD

Milyen vállalkozói gondolkodásmóddal és üzleti stratégiákkal érhetünk el hosszútávon is stabil növekedést egy ilyen gyorsan változó világban?

SKÁLÁZHATÓSÁG

Hogyan érhető el a folyamatos hatékonyságnövelés? Mi kell ahhoz, hogy a vállalkozásunk nyereséget is hozzon a növekedés mellett?

CSAPAT

Hogyan találj jó embereket a vállalkozásodhoz, és hogyan tudod hosszútávon motiválni őket?

TELJESÍTMÉNY ALAPÚ BÉREZÉS

Miért elengedhetetlen a jutalékos rendszer bevezetése? Mi kell ahhoz, hogy a munkatársak is elfogadják és hogyan lehet jól működtetni egy jutalékos rendszert?

Az Évindító Meglökő Nap előadói

📚 Biros Levente, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, a Szemléletváltó program alapítója nem pusztán könyvekből olvasott frázisokat puffogtat, hanem azokat a módszereket mutatja be és adja át a növekedni akaró vállalkozóknak, amiket ő az elmúlt 30+ éves vállalkozói múltja során végigjárt, és megtapasztalt.

✅ Az elmúlt 5 évben több mint 500+ vállalkozó döntött úgy, hogy a Szemléletváltó vállalkozói mentorprogramban és azon belül Biros Leventétől szeretné megtanulni azt a gondolkodásmódot, amelyek a vállalkozói korszakváltáshoz kellenek.

Cége, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.:

  • az ország legnagyobb háztartási gép webáruháza
  • 2022-ben lépte át az 5 Mrd Ft-os árbevételt
  • miközben Levente munkatársai önállóan működtetik a cégét, így ő évente már csak 10 napot jár be a vállalkozásába.

BIROS LEVENTE

Szemléletváltó vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram alapítója

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, az onlinePénztárcát működtető Online Group Kft. társtulajdonosa és a Szemléletváltó mentorprogram megálmodója.

Cukrászként a semmiből építette fel milliárdos birodalmát, és most más vállalkozóknak segít levágni a felesleges kanyarokat azáltal, hogy felhívja a figyelmet az elkerülhető buktatókra.

Levente nem pusztán könyvekből olvasott frázisokat puffogtat, hanem azokat a módszereket mutatja be és adja át a növekedni akaró vállalkozóknak, amiket ő az elmúlt 30 éves vállalkozói múltja során végigjárt, és megtapasztalt.

Cége, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.:

  • az ország legnagyobb háztartási gép webáruháza
  • 2022-ben lépte át az 5 Mrd Ft-os árbevételt
  • miközben Levente munkatársai önállóan működtetik a cégét, így ő évente már csak 10 napot jár be a vállalkozásába.

MARÁZ FERENC

Marázplast Kft. alapító-tulajdonosa

1998-ban alakult a Marázplast Kft., mely nagykereskedelemből indult, de 2012-től kiskereskedelemben is tevékenykednek már.
 
1 Mrd Ft árbevételig, 20-25 főig volt ő a vezetője a cégnek. Ezt követően kezdett el szervezetet fejleszteni, vezetőket felvenni. 
 
Jelenleg 2 Mrd Ft árbevételnél tartanak. A multik megjelenésével új stratégiát alakítottak ki, mivel a nagykereskedelem nem ment túl jól. 
 
Az Évindító Meglökő Napon arról beszél, hogy hogyan lehet új stratégiát alkotni.
 
 

BALLA-WOHLFARTH CSILLA

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. igazgatója és társtulajdonosa

Csilla már 8 éve vezeti az Onlinemárkaboltot, és ez az időszak kiválóan tükrözi a hatalmas növekedést és fejlődést, amit az ő irányításával ért el. Az Onlinemárkabolt forgalma az elmúlt 8 évben megötszöröződött, és ezzel együtt a cég mérete is ugrásszerűen nőtt: 25 főről 50 főre emelkedett a munkatársak száma.

Ennek a sikernek legfőbb kulcspillérei a Csilla által kialakított és működtetett rendszerek. Elérte, hogy Biros Levente, a cég tulajdonosa mindössze 11 napot dolgozzon az Onlinemárkaboltban. Hogyan érte el ezt? Csilla kiválóan felismeri és kihasználja a kollégák képességeit, így a céges folyamatok hatékonyan működnek anélkül, hogy Leventének folyamatosan jelen kellene lennie a napi teendők között.

Csilla már 6 éve osztja meg tudását a Szemléletváltóban, és a vállalkozóknak szervezetfejlesztés terén nyújt segítséget. Azáltal, hogy átadja tapasztalatait és eszközeit, lehetővé teszi mások számára, hogy sikeresen fejlesszék vállalkozásaikat. Csilla egyértelműen inspiráló példája annak, hogy a hatékony vezetés és a szakmai tudás milyen fantasztikus eredményeket hozhatnak létre.

Gyimesi Laci

Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezetője, Brandesfiú alapítója

A 16 éve indult Mystic Nails Hungary Kft. szegedi szépségipari családi vállalkozás ügyvezetője.

Jelenleg nagyságrendileg 40 munkatársával együtt több mint 25 országba exportálják saját márkás termékeiket.

A Brandesfiú alapítójaként számos márkaépítő konferencia, vállalkozásfejlesztő rendezvény, exportorientált tréningek, egyetemi kurzusok, HR és cégvezetési kongresszusok és kerekasztal beszélgetések meghívott best-practice előadója volt már. Ezek a felkérések és meghívások mindig független megerősítésként szolgáltak ahhoz, hogy tanácsadói minőségben hitelesen és hatékonyan segítheti az arra nyitott vállalkozókat.

Küldetése: „Szeretném felvértezni a tudatos márkaépítés szemléletével az arra érdemes vállalkozásokat.”

Molnár G. Dávid

A Szemléletváltó vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram igazgatója

Kereskedelem és marketing végzettséggel a háta mögött 2,5 éve erősíti a Szemléletváltó csapatát. Kezdetben a Szemléletváltó marketingese volt, 2023 januárjától a Szemléletváltó Program vezetője.

Legfőbb célja a boldog vállalkozó, boldog család kialakítása.

Abban hisz, hogy a lehető legnagyobb pozitív hatást akkor érjük el, ha a középvállalkozókat fejlesztjük, mert ő általuk boldog munkahelyeket teremthetünk, ahol a munkavállalók és családjaik is boldogabbak lehetnek.

Verebélyi Szilvia

A Szemléletváltó vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram koordinátora, az Évindító Meglökő Nap háziasszonya

Szilvi 2018-ban vette kezébe a Szemléletváltó mentorprogram kibővítését, szervezését – ma pedig már tulajdonosként segíti a vállalkozókat. Célja mindig az, hogy a programban résztvevő vállalkozók felé a maximális támogatást, tudást és segítségnyújtást adja. Elkötelezett híve a hiteles és tapasztalatokon alapuló tudásmegosztásnak.

Az elmúlt években tartott számtalan konzultáció során több száz vállalkozó kihívásaiból, tapasztalataiból és elakadásaiból alkották meg a program legfőbb vonalát.

A rendezvények háziasszonyaként célja az is, hogy széleskörűen figyelembevéve az igényeket, támogassa azokat a vállalkozókat, akik törekednek a boldog és etikus cég kialakítására.

9.6

A RÉSZTVEVŐK ÉRTÉKELÉSE

800+

VÁLLALKOZÓI RÉSZTVEVŐ

2017

ÓTA

NÉZD MEG, MÁSOK MIKET MONDTAK AZ ÉVINDÍTÓ MEGLÖKŐ NAPRÓL:

„Akik az Évindító Napon beszélnek beszélnek, azok mind gyakorlati vállalkozók, tehát nem egy külföldről behozott bármilyen anyagról van szó, hanem tényleg magyar piacon magyar vállalkozók saját élettapasztalatait hallhatom és láthatom.”

Vicsai Gábor Marketing Amazing

„Levente a leghitelesebb tréner ma Magyarországon, hiszen egy olyan vállalkozást épített fel, ami sok sok éve már nagyon nagyon jól muzsikál és nagyon jól teljesít, és tapasztalatból tudja azt elmondani, amit lehet, hogy máshol csak elméletből tudná megtanulni.”

Szász Mátyás – VezérAkadémia

Miben más az Évindító Meglökő Nap, mint a többi vállalkozófejlesztői ÉVTERVEZŐ esemény?

  • Számos rendezvény kínál iránymutatást vállalkozásod vagy vállalkozói személyiséged fejlesztéséhez. Azonban kevés olyan esemény van, amely kifejezetten arra összpontosít, hogyan tervezd meg a jövőt, és hogyan hozz olyan döntéseket, amelyek előre viszik a vállalkozásodat. Az Évindító Meglökő Nap az, ami megtanít rá, hogyan lépj egy új szintre tervezés és fejlesztés terén.
  • Az Évindító Meglökő Napon elismert szakértőktől és vállalkozóktól hallgathatsz meg évindító löketet adó előadásokat. Megismerheted azokat az eszközöket és módszereket, amelyek segítenek meghatározni a célt, és lépésről lépésre tervezni a fejlődést.
  • Az Évindító Meglökő Nap résztvevői nem csupán elméleti tudást kapnak, hanem konkrét lépéseket és eszközöket is a tervezéshez és vállalkozásfejlesztéshez.
  • Valóban támogató közösség tagja leszel, akik együtt fejlődnek, és támogatják egymást.

Hallgasd meg meg, hogy mit mondtak rólunk a Cápák:

AKIK TŐLÜNK TANULTAK

Meglökő Nap, ami újult lendületet ad vállalkozásod fejlesztésének:

Helyszín

Hotel Tiliana****
1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3.

IMG_1309
IMG_1244
DSC00487
DSC02645
IMG_1323

RÉSZVÉTELI DÍJ

Az alábbi díjak az Évindító Meglökő Nap (2024.01.05.) részvételi díját tartalmazza
1 fő részvételével

Super Early Bird

2023. október 29 - november 19.

100% Elégedettségi Garancia

Annyira biztosak vagyunk a Szemléletváltó Hétvége értékében, hogy egyedülálló, 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Ez azt jelenti, hogy ha a Szemléletváltó Hétvége után úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd felénk e-mailben a hello@szemleletvalto.hu címre és azonnal, kérdés nélkül visszautaljuk a részvétel díját. 

Félreértések és kérdések, amik benned is felmerülhettek

Pont emiatt kell eljönnöd az Évindító Meglökő napra, hiszen itt épp azt tanulhatod meg, hogyan vonulhatsz hátrébb a cégedből, hogy végül az nélküled is működhessen, és te már csak tanácsadója lehess a vállalkozásodnak. Levente valódi bepillantást ad önműködő cégének színfalai mögé, és megmutatja Neked a gyakorlatban, hogy a szabad vállalkozói élet nemcsak mese habbal, hanem valóság, ráadásul bárki számára elérhető.

Igen! A szemléletmód az, ami alapján megérted a vállalkozásépítés alapjait, ami bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

Biztosan el tudsz szabadulni egyetlen napra, hogy aztán a megszerzett tudás alkalmazásával végleg kiszabadulj a céged mókuskerekéből. Tekints úgy erre a napra mint befektetésre a vállalkozói szabadságodba: azért fogsz eljönni, hogy ezután kevesebb munkával még nagyobb profitot termelj, miközben sokkal több szabadidőd lesz.

Lehet, hogy még nem voltál olyan előadáson, amit hasznosnak találtál. Ezen a napon unalmas elméletek helyett olyan gyakorlatba építhető tudást kapsz, amilyet eddig még soha. Biros Levente, egy 5 milliárdos forgalmú hazai cég alapítója meséli el saját felismeréseit, tanulságait, és megosztja Veled a sikere titkát.

Levente már kitaposta előtted az önműködő vállalkozáshoz vezető utat. Sikeres saját cégei élettörténetéről mesél, olyan bevált és kipróbált módszereket mutat be, melyek a legkisebb mikrovállalkozást is képesek egy jól menő cég hatékonyságával felruházni.

Lenne még kérdésed?

Írd meg nekünk bátran!

Ha felmerült benned olyan kérdés, amire nem kaptál választ a Meglökő Nappal kapcsolatban, csak írj nekünk egy e-mailt a hello@szemleletvalto.hu címre és mielőbb segíteni fogunk.

Váltsunk együtt szemléletet! Legyünk együtt sikeresek!

DSC00442
DSC03186
DSC04700