Egyedi konzultáció a Szemléletváltónál

Fókuszban a céged:

testreszabott megoldások sallangok és közhelyek nélkül azoktól, akik már 1.000+ vállalkozásnak segítettek!

Mi a Szemléletváltónál már végigjártuk az utadat – vitasd meg velünk az üzleti kérdéseket, hogy végre kimozdulj a holtpontról és szintet léphess a vállalkozásoddal!

A partvonalról könnyű tanácsot osztogatni – de mi tapasztalatból beszélünk…

Minden vállalkozó életében vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzi, megrekedt és tanácsra van szüksége, hogy kimozduljon a holtpontról. De nem mindegy, kitől kérsz tanácsot. 

A környezeted a legjobb szándékkal is félrevihet, mert nem nekik kell mérlegelni, nem ők viselik a döntések következményeit. Így könnyelműen tanácsolhatnak olyasmit, amit hasonló helyzetben maguk lehet, hogy nem lépnének meg.

Olyan emberek meglátásaira van szükséged, akik…

A Szemléletváltó módszertana ezeken a tapasztalatokon alapul, a konzultációk során pedig ezt adjuk tovább.

Ha valódi segítségre van szükséged, ami tényleg működik, csapj le egyéni konzultációs lehetőségünkre - a Business Evolution Summit résztvevőjeként kedd éjfélig INGYENESEN! 😉

A Szemléletváltót Biros Levente, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. alapító tulajdonosa álmodta meg, akinek már sikerült a nulláról (sőt, komoly mínuszból) felépítenie egy ötmilliárdos céget. 

Küldetésünk, hogy segítsünk a magyar vállalkozóknak elkerülni a tipikus hibákat és megmutassuk nekik, hogyan érhetik el az etikus, magánéletben is tartalmas, színes, gazdag vállalkozói életet.

Mit nyújt neked a Szemléletváltó konzultációja?

Személyre szabott megoldást

45 percnyi koncentrált beszélgetés, kizárólag a Te vállalkozásod helyzetére fókuszálva.

Egyedi nézőpontot

Olyan szemszögből vizsgáljuk a problémádat, amire magadtól talán nem is gondoltál volna.

Kipróbált gyakorlati tippeket

Semmi mellébeszélés: nem könyvekből adunk tanácsot, hanem valós tapasztalatból.

Miért bízz bennünk?

Mert az elmúlt években már 1.000+ vállalkozást segítettünk hozzá ahhoz, hogy kimozduljon a holtpontról és szintet tudjon lépni. Ugyanennyi vállalkozó került közelebb ahhoz, hogy megvalósítsa a valódi vállalkozói szabadságot.

2007 óta több száz konzultációs óra van mögöttünk. Valóban látjuk a vállalkozók problémáit, ezért tőlünk olyan válaszokra számíthatsz, amik máshol nem hangzanak el.

Kivel konzultálhatsz?

Verebélyi Szilvia

a Szemléletváltó tulajdonosa

Verebélyi Szilvia 2018-ban vette kezébe a Szemléletváltó mentorprogram kibővítését, szervezését – ma pedig már tulajdonosként segíti a vállalkozókat. Célja mindig az, hogy a programban résztvevő vállalkozók felé a maximális támogatást, tudást és segítségnyújtást adja.

Elkötelezett híve a hiteles és tapasztalatokon alapuló tudásmegosztásnak. Az elmúlt években tartott számtalan konzultáció során több száz vállalkozó kihívásaiból, tapasztalataiból és elakadásaiból alkották meg a program legfőbb vonalát. 

A Szemléletváltó rendezvényeinek háziasszonyaként célja az is, hogy széleskörűen figyelembevéve az igényeket, támogassa azokat a vállalkozókat, akik törekednek a boldog és etikus cég kialakítására.

Molnár G. Dávid

a Szemléletváltó vezetője

Molnár G. Dávid 3 éve erősíti a Szemléletváltó csapatát marketingesként, 2023 januárjától pedig a program vezetőjeként.

Legfőbb célja a boldog vállalkozó – boldog család egyensúlyának kialakítása.

Abban hisz, hogy a középvállalkozások jelentik a boldog munkahelyek kulcsát, ahol a munkavállalók és a családjaik is elégedettebbek, boldogabbak lehetnek. Éppen ezért, a középvállalkozók fejlesztését kezeli prioritásként, ettől várja leginkább a hosszú távú pozitív változásokat.  

Bartis Zsuzsa

Konzultáns

Zsuzsa 2022 óta a Szemléletváltó sales csapatának tagja. Korábban 23 évet dolgozott online marketing területen, így azonban a vállalkozásoknak csupán egyetlen szegmensben tudott segíteni. A Szemléletváltónál azt szereti a legjobban, hogy több a lehetősége: a lehető legtöbb területen tudja a vállalkozókat támogatni.

Ez utóbbi nagyon fontos számára, ugyanis fontos küldetésének tartja, hogy minél több vállalkozó jusson el arra a szabad vállalkozói szintre, amelyre vágynak – hiszen a többség éppen ezért vág bele.

Gáspár Tamás

Konzultáns

Tamás 2023 óta erősíti a Szemléletvátó sales csapatát. Logisztikai területen szerzett tapasztalatai révén mélyreható ismeretekre tett szert a precíz tervezés és hatékony irányítás terén. Sales területen is dolgozott, aminek köszönhetően sokat fejlődött a kapcsolatépítési képessége és az ügyféligényeket is könnyen megérti. 

Számára az üzleti kapcsolatok építése és fenntartása nemcsak munka, hanem szenvedély is. Meg van győződve arról, hogy az ügyfélközpontú szemléletmód kulcsfontosságú a hosszú távú üzleti siker elérésében. Különösen fontos számára a kis- és középvállalkozások (kkv) szektor: hisz abban, hogy ez a szegmens rendkívüli potenciállal bír a gazdaság hajtóerejeként. 

Ezt nyered hosszú távon, ha tőlünk kérsz segítséget:

Nem kell attól tartanod, hogy a Te céged még túl kicsi ahhoz, hogy hasznosítani tudd a tanácsainkat. 

Ez egy személyre szabott konzultáció, tehát a vállalkozásod szintjét figyelembe véve vizsgáljuk és válaszoljuk meg a kérdéseidet.

Mennyibe kerül a konzultáció?

De FIGYELJ:

Amennyiben május 30. előtt jelentkezel, a konzultáció számodra abszolút díjmentes!

Konzi kérő űrlap - sima

Kérdések és kétségek, amik talán benned is felmerültek…

A vállalkozók nagy részének gondot okoz az állandó időhiány. De nem éppen ezen szeretnél változtatni? Tökéletesen megértjük, hogy vannak olyan napok, amikből 45 percet is lehetetlennek tűnik szabaddá tenni, de hidd el, megéri, ha szeretnél ezen hosszú távon változtatni. Adj nekünk 45 percet és cserébe olyan megoldásokat kapsz, amik segítenek abban, hogy kiszakadj a „semmire nincs időm” állapotból.

1.000+ vállalkozásnak már működött, miért pont Te lennél a kivétel? Biztosan sokszor csalódtál már előadásokban, könyvekben, amik profi megoldásokat ígértek. Mi viszont nem unásig ismételgetett, közhelyes sablonmegoldásokkal jövünk. Tapasztalaton alapuló, kipróbált, valóban működő stratégiákat osztunk meg veled, amik már sok vállalkozónak beváltak, így tudjuk, hogy nem visznek mellékvágányra.

Igen, az élet szereti felülírni a terveinket… de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes tervezni! A váratlan akadályok egy része igenis kikerülhető, vagy legalábbis kezelhető, amennyiben számolsz velük és készülsz vészforgatókönyvvel. Ez tehát ne tartson vissza: nem azt mondjuk, hogy a megoldásainkat alkalmazva nem jöhet közbe semmi, de tudni fogod kezelni.

Természetesen nem, nem is próbálunk hazudni. Nyilvánvalóan nem fogod háromnegyed óra alatt egy csapásra felfuttatni a cégedet, de nem is ez a cél. Itt az aktuális problémáidra keressük meg a működő megoldásokat, hogy ki tudj mozdulni arról a pontról, ahol megrekedtél. Tehát el tudsz indulni azon az úton, ami fölfelé vezet.

Elárulunk egy titkot: a legtöbb befutott vállalkozó egyéni vállalkozóként kezdte. Nyugodtan elkezdheted már ebben a fázisban a tudatos építkezést, hogy minél hamarabb elérd azt a szintet, ami szeretnél. Mi pedig örömmel segítünk benne – az egyéni konzultáción is!

Mennyibe kerül a konzultáció?

De FIGYELJ:

még benne lehetsz az első 100 jelentkezőbe, akiknek a konzultáció DÍJMENTES. Ha sietsz, ajándékba kaphatod tőlünk ezt a páratlan lehetőséget 🎁