SUPER Early Bird jegyek kaphatóak:

nap
óra
perc
sec

Magyarország legcsaládiasabb, leginspriálóbb programja vállalkozóknak…

Szemléletváltó
Hétvége

2024. szeptember 27-29.

Ahol három nap a
VÁLLALKOZÁSODRÓL szól!

Ez alatt a három nap alatt olyan új szemléletet kapsz hiteles vállalkozóktól, amely segít, hogy kiszakadj a napi tűzoltásból, és végre a cégeden és a vágyott, etikus vállalkozói életeden dolgozz.

Nézd meg korábbi hétvégéink összefoglaló videóját:

NEKED IS A HÉTVÉGÉN A HELYED!
MEGMUTATOM, HOGYAN VÁLTS KORSZAKOT VÁLLALKOZÁSODBAN!

Figyelj:

A Szemléletváltó Hétvége nem csak egy a sok-sok vállalkozásfejlesztő rendezvény között.
Ez a hétvége már több mint 500 vállalkozónak segített fejleszteni önmagát, cégét és munkatársait.

Miért nem kerülheted el te sem a delegálást vállalkozóként?

Ha te is tapasztaltad már, hogy:

akkor neked is ott a helyed a Szemléletváltó Hétvégén 2024. szeptember 27-29. között!


A Szemléletváltó Hétvégén hiteles cégvezetők adják át gyakorlatban bevált stratégiáikat, hogy a vágyott, etikus vállalkozói életet te is elérhesd, és végre a vállalkozásodon dolgozhass.

Bevált tippekre, ötletekre, lendületre, BIZALOMRA van szükséged, hogy belevágj a fejlődésbe.

Szakadj ki a mindennapi taposómalomból!

A Szemléletváltó Hétvégén a vállalkozásodon fogsz dolgozni és nem a vállalkozásodban. Három napig a vállalkozásodon fogsz dolgozni és nem benne.

Tanulj meg hatékony stratégiákat!

Ha vállalkozóként úgy érzed, hogy már nem bírod a tűzoltást a cégedben, és már szeretnéd a szabad vállalkozói életet élni, akkor itt a helyed. Sikeres és hiteles vállalkozók osztják meg bevált stratégiáikat veled, hogy neked is sikerüljön elérned céljaid.

Tölts egy szuper hétvégét a családoddal!

Hiszünk abban, hogy családunk közelében sokkal jobb tanulni. A Szemléletváltó Hétvégére hozd el családod, míg tanulsz, fejlődsz, inspirálódsz, addig ők fantasztikusan érezhetik magukat a 4 csillagos hotelben.

IMG_4349 másolat
XII. Szemléletváltó Hétvége
XII. Szemléletváltó Hétvége
XII. Szemléletváltó Hétvége
IMG_4757

Miben más a Szemléletváltó Hétvége, mint a többi vállalkozófejlesztői rendezvény?

Számos rendezvény van, ami megmutatja, hogyan fejleszd a céged vagy a vállalkozói személyiséged bizonyos pontjait. Azonban egy sem mondja meg, mit csinálj ahhoz, hogy elérd azt az etikus, szabad vállalkozói életet, melyet anno megálmodtál magadnak. 

A Szemléletváltó Hétvége épp ebben segít.

Megkapod az elméletet és a gyakorlati megvalósításhoz szükséges lépéseket is, sőt! A cégtulajdonosokból álló Szemléletváltó közösség számos tagja már megjárta azt az utat, amin te most tervezel elindulni.

Mitől egyedülálló a Szemléletváltó Hétvége az egész országban?

Tudd meg, miért kell most neked is részt venned!

Azonnal használható módszerek

Sikeres üzletemberek tapasztalatainak és tippjeinek esszenciáját kapod meg 3 napba sűrítve.

A Szemléletváltó hétvége során 3 napon keresztül tapasztalaton alapuló, bizonyítottan működő, stratégiai módszereket kapsz a cégvezetés, szervezetfejlesztés, márkaépítés témában Magyarország legnagyobb sikereit elérő üzletembereitől.

Ebben a három napban csak kipróbált, működő taktikákat hallasz, amikkel azonnal túllendülhetsz az akadályokon, amikkel évek óta küzdesz, és végre a következő szintre léphetsz vállalkozásoddal.

Inspiráció

Egy dolog, hogy elolvasol sok-sok megvalósult delegálásról szóló könyvet, tippet, ezen a hétvégén valódi sikereket elért cégvezető vállalkozók osztják meg bevált stratégiáikat, mellyel milliárdos cégeket építettek fel.

Ők valódi eszközöket adnak a kezedbe, a megvalósítás már csak rajtad múlik.

Az azonnal használható tudásanyag mellett személyes történetekkel ismerkedhetsz meg, amik segítenek saját magadra szabni az elhangzottakat.

Networking és kapcsolódás

Megnyugodhatsz, itt a résztvevők többsége egy cipőben jár. Hasonló kihívásokkal néztek szembe. Hasonló elakadásokkal küzdötök, és igen, voltak már nekik is álmatlan éjszakáik azzal kapcsolatban, ami miatt most te aggódsz.

Itt a megfelelő emberekkel találkozol. Csak cégtulajdonos-vállalkozókkal a legkülönbözőbb iparágakból. Velük ismerkedhetsz meg a szünetekben, a közös feladatok megoldásakor, esténként és a networking eseményeken.

Tehát az azonnal használható tudás és a nehézségeken átsegítő inspiráció mellett a kapcsolati tőkédet is gyarapíthatod.

Sőt, fantasztikus barátságok fognak köttetni, hiszen a hasonló értékrend hasonló értékrendhez kapcsolódik.

Családi programok

Ez a hétvége nem csupán az üzleti fejlődésedről szól és arról, hogyan delegálj hatékonyan. Itt lehetőséged van a családoddal együtt feltöltődni, velük megosztani mindazokat az ötleteket, melyet a napközbeni előadások, workshopok, feladatok során írtál fel magadnak.

Sőt, pénteken és szombaton este is izgalmas csapatprogramokat szervezünk, hogy valóságban is kipróbáld a tanultakat. Készülj fel, nevetésben, jókedvben nem lesz hiány!

Szemléletváltó Hétvége előadói voltak:

BALOGH PETYA
MOLDOVÁN ANDRÁS
Balogh levente
tomán szabina
maráz ferenc
pál feri
juhász attila
schmidt richárd
litkai gergely
zajdó csaba
perényi andrás
molnár szabolcs
balla-wohlfarth csilla
biros levente
kürti sándor
markovich béla
gál kristóf
forray niki
jagodics tamás
wolf gábor

Szemléletváltó Hétvége szervezői

Verebélyi szilvia
Molnár G. Dávid
Szemléletváltó Hétvége
Vajda Zsuzsanna

Inspiráló helyen jönnek az inspiráló gondolatok!

Avar Hotel**** Superior Mátrafüred

A Szemléletváltó Hétvége ebben a csodálatos hotelben kerül megrendezésre.

  • A több mint 40 éves múltra visszatekintő szálloda a Mátra hegység déli oldalán, Budapesttől mindössze 85 kilométerre Gyöngyös-Mátrafüred festői településén terül el.
  • Tökéletes helyszín az elvonulásra, a kikapcsolódásra és a családi programokra.

A szobafoglalás linkjét azt követően kapod meg, hogy lefoglaltad helyed a Szemléletváltó Hétvégén.

Eldöntötted, hogy jönnél a Szemléletváltó Hétvégére?

Regisztrálj a lenti formon, hogy biztosítsd helyed!

A program ára nem tartalmazza a szállás és az étkezés költségeit.

Super Early Bird

2023. június 30-ig

nap
óra
perc
sec

100% Elégedettségi Garancia

Annyira biztosak vagyunk a Szemléletváltó Hétvége értékében, hogy egyedülálló, 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Ez azt jelenti, hogy ha a Szemléletváltó Hétvége után úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd felénk e-mailben a hello@szemleletvalto.hu címre és azonnal, kérdés nélkül visszautaljuk a részvétel díját. 

2024 hétvége jelentkezés

Még bizonytalan vagy, hogy érdemes-e eljönnöd a 2024. szeptember 27-29. között megrendezésre kerülő XIII. Szemléletváltó Hétvégére?

Nézz meg pár kedvcsináló videót!

Félreértések és kérdések, amik benned is felmerülhettek

A Szemléletváltó Hétvégét pontosan azért hoztuk létre, hogy vállalkozóként ki tudj szakadni a mindennapokból, és a családoddal, hasonló gondolkodású vállalkozókkal tudj találkozni, és olyan tudást kapj, amit máshol nem. Ezt a tudást egy nap alatt nem lehet átadni, és te sem tudod befogadni, így inkább azt szeretnénk, hogy tedd magad szabaddá egy egész hétvégére, hogy a maximumot ki tudd hozni ebből a három napból.

Igen! A szemléletmód az, ami alapján megérted a vállalkozásépítés alapjait, ami bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

Ezt a hétvégét azon vállalkozóknak találtuk ki, akik fejlődni szeretnének olyan emberek között, akik hasonlóan gondolkodnak, hasonló gondjaik vannak. Éppen ezért ajánljuk neked is, sőt, a családod is veled lehet, így ez a hétvége egy igazán feltöltő és energizáló, inspiráló hétvége lesz számodra is. Egyszemélyes vállalkozóként is érdemes eljönnöd, hiszen itt megtanulhatod, hogy mi alapján és hogyan válassz kollégákat, ha eljön az idő.

Igen, a Szemléletváltó Hétvége lényege pont az, hogy azon kívül, hogy értékes tudást kapsz, együtt is lehess a családoddal, akikkel meg tudod osztani azonnal élményeidet, ötleteidet.

Javasoljuk, hogy először a biztos résztvevők számát fixáld le, és ha valaki még csatlakozna, akkor jelezd felénk.

Nézd csak, ők is megfordultak már valamelyik Szemléletváltó Hétvégén.

Lenne még kérdésed?

Írd meg nekünk bátran!

Ha felmerült benned olyan kérdés, amire nem kaptál választ a Szemléletváltó Hétvégével kapcsolatban, csak írj nekünk egy e-mailt a hello@szemleletvalto.hu címre és mielőbb segíteni fogunk.

Váltsunk együtt szemléletet! Legyünk együtt sikeresek!