Early Bird jegyek kaphatóak:

nap
óra
perc
sec

Magyarország legcsaládiasabb, leginspriálóbb programja vállalkozóknak…

Szemléletváltó
Hétvége

2023. szeptember 29 - október 1.
Avar Hotel**** Superior Mátrafüred

Ahol minden a
DELEGÁLÁSRÓL szól!

Ez alatt a három nap alatt megváltoztatjuk eddigi tapasztalatod, véleményed a delegálás, a kiszervezés, feladatátadás fontosságáról. Olyan új szemléletet kapsz, mely nem csak a megvalósításban támogat téged, hanem a vállalkozásodon belüli hatékony delegálás és felelősségteljes feladatátadás eszközeit is segít elsajátítani.

Nézd meg korábbi hétvégéink összefoglaló videóját:

Videó lejátszása

Delegálás nélkül egy vállalkozó sem tudja cégét hatékonyan vezetni.

Biztosan te is sok helyen olvastad és hallottad már, hogy a hatékony delegálás az egyik legfontosabb momentum minden vállalkozás sikeres működésében. Arról azonban már nem beszélnek, hogyan kell azt csinálni, hogyan találod meg a megfelelő személyeket rá. 

A Szemléletváltó Hétvégén kiemelkedő cégvezetőktől lesz lehetőséged megtanulni, hogyan lehet hatékonyan delegálni.

Ők elmondják neked azt, hogy milyen buktatókra figyelj, és hogyan lehetnek lojális kollégáid.

NEKED IS A HÉTVÉGÉN A HELYED!
MEGMUTATOM, HOGYAN LEHET A JÓ DELEGÁLÁSBÓL MILLIÁRDOS ÜZLETED!

Figyelj:

A Szemléletváltó Hétvége nem csak egy a sok-sok vállalkozásfejlesztő rendezvény között.
Ez a hétvége már több mint 500 vállalkozónak segített fejleszteni önmagát, cégét és munkatársait.

Miért nem kerülheted el te sem a delegálást vállalkozóként?

Ha te is tapasztaltad már, hogy:

akkor neked is ott a helyed a Szemléletváltó Hétvégén 2023. szeptember 29 - október 1. között!


Ha valaki egy feladatot helyetted 70-80%-os minőségben elvégez, akkor őt már érdemes felelősségteljesebb pozícióba helyezned.

A Szemléletváltó Hétvégén megmutatjuk, hogyan adj át feladatokat úgy, hogy a felelősség se maradjon nálad.

Bevált tippekre, ötletekre, lendületre, BIZALOMRA van szükséged, hogy belevágj a delegálás rettegett folyamatába.

Szakadj ki a mindennapi taposómalomból!

A Szemléletváltó Hétvégén azzal foglalkozunk, hogyan add át a feladatokat, hogyan delegálj hatékonyan azért, hogy  vállalkozásod végre fejlődni tudjon. Három napig a vállalkozásodon fogsz dolgozni és nem benne.

Tanuld meg a hatékony delegálás lépéseit!

Ha vállalkozóként úgy érzed, hogy már nem bírod a sok-sok mindennapi apró munkát, akkor ezen a hétvégén megtanulhatod, hogyan szervezz ki, delegálj, adj át. Ebben sikeres vállalkozók segítenek neked valós tapasztalataikkal.

Tölts egy szuper hétvégét a családoddal!

Hiszünk abban, hogy családunk közelében sokkal jobb tanulni. A Szemléletváltó Hétvégére hozd el családod, míg tanulsz, fejlődsz, inspirálódsz, addig ők fantasztikusan érezhetik magukat a 4 csillagos hotelben.

IMG_4349 másolat
XII. Szemléletváltó Hétvége
XII. Szemléletváltó Hétvége
XII. Szemléletváltó Hétvége
IMG_4757

Miben más a Szemléletváltó Hétvége, mint a többi vállalkozófejlesztői rendezvény?

Számos rendezvény van, ami megmutatja, hogyan fejleszd a céged vagy a vállalkozói személyiséged bizonyos pontjait. Azonban egy sem mondja meg, hogyan delegálj feladatokat, vagy hogy mi alapján vegyél fel olyan kollégákat, akik lojálisak lesznek hozzád. 

A delegálás feladata éppen attól nehéz, hogy sokszor magunk sem tudjuk vállalkozóként, hogy mit is akarunk átadni, így a feladattal járó elvárásainkat sem tudjuk megfogalmazni. Azt érzed, hogy muszáj feladatokat átadni, muszáj felelősséget átruháznod, mert a jelenlegi helyzeted tarthatatlan, hiszen teljesen mindegy, hány fős a céged, az SOS problémák gyűlnek, a megoldandó kihívások fokozódnak és a céged növekedése pedig ezek mellett megállt.

A Szemléletváltó Hétvége épp ebben segít.

Megkapod az elméletet és a gyakorlati megvalósításhoz szükséges lépéseket is, sőt! A cégtulajdonosokból álló Szemléletváltó közösség számos tagja megjárta már a delegáláshoz vezető, kihívásokkal teli utat, melyre te most készülsz rálépni.

Mitől egyedülálló a Szemléletváltó Hétvége az egész országban?

Tudd meg, miért kell most neked is részt venned!

Azonnal használható módszerek

Sikeres üzletemberek tapasztalatainak és tippjeinek esszenciáját kapod meg 3 napba sűrítve.

A Szemléletváltó hétvége során 3 napon keresztül tapasztalaton alapuló, bizonyítottan működő, stratégiai módszereket kapsz a delegálás, a bizalom kiépítése és a lojális kollégák megtalálása, motiválása témában Magyarország legnagyobb sikereit elérő üzletemberektől.

Ebben a három napban csak kipróbált, működő taktikákat hallasz, amikkel azonnal túllendülhetsz az akadályokon, amikkel évek óta küzdesz, és végre a következő szintre léphetsz vállalkozásoddal.

Inspiráció

Egy dolog, hogy elolvasol sok-sok megvalósult delegálásról szóló könyvet, tippet, ezen a hétvégén Leventén kívül valódi sikereket elért üzletemberek osztják meg bevált delegálási stratégiájukat, mellyel milliárdos cégeket építettek fel.

Ők valódi eszközöket adnak a kezedbe, a megvalósítás már csak rajtad múlik.

Az azonnal használható tudásanyag mellett személyes történetekkel ismerkedhetsz meg, amik segítenek saját magadra szabni az elhangzottakat.

Networking és kapcsolódás

Megnyugodhatsz, itt a résztvevők többsége egy cipőben jár. Hasonló kihívásokkal néztek szembe. Hasonló elakadásokkal küzdötök, és igen, voltak már nekik is álmatlan éjszakáik azzal kapcsolatban, ami miatt most te aggódsz.

Itt a megfelelő emberekkel találkozol. Csak cégtulajdonos-vállalkozókkal a legkülönbözőbb iparágakból. Velük ismerkedhetsz meg a szünetekben, a közös feladatok megoldásakor, esténként és a networking eseményeken.

Tehát az azonnal használható tudás és a nehézségeken átsegítő inspiráció mellett a kapcsolati tőkédet is gyarapíthatod.

Sőt, fantasztikus barátságok fognak köttetni, hiszen a hasonló értékrend hasonló értékrendhez kapcsolódik.

Családi programok

Ez a hétvége nem csupán az üzleti fejlődésedről szól és arról, hogyan delegálj hatékonyan. Itt lehetőséged van a családoddal együtt feltöltődni, velük megosztani mindazokat az ötleteket, melyet a napközbeni előadások, workshopok, feladatok során írtál fel magadnak.

Sőt, pénteken és szombaton este is izgalmas csapatprogramokat szervezünk, hogy valóságban is kipróbáld a tanultakat. Készülj fel, nevetésben, jókedvben nem lesz hiány!

Szemléletváltó Hétvége előadói

BIROS LEVENTE​

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, az onlinePénztárcát működtető Online Group Kft. társtulajdonosa és a Szemléletváltó mentorprogram megálmodója

BALLA-WOHLFARTH CSILLA

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. igazgatója, Szemléletváltó mentorprogram mentora

TOMÁN SZABINA

A TOMÁN Lifestyle alapító tulajdonosa, női befektető és Cápa, női vállalkozói mentor

juhász attila

Új Ház Zrt. igazgatóságának elnöke

SCHMIDT RICHÁRD

Ecommerce Hungary középváll. tagozatvezető Ekereskedelmi Akadémia Kft. alapító tulajdonos Riviéra Service Kft. alapító tulajdonos Hoppline Kft. üzleti partner

szász mátyás

VezérAkadémia.hu, cégfejlesztési tanácsadó

+ meglepetés

Készülünk egy megfelepetés vendég előadóval, aki szintén arról fog neked beszélni, hogyan valósította meg a delegálást 

Szemléletváltó Hétvége szervezői

Verebélyi szilvia

Molnár G. Dávid

Vajda Zsuzsanna

Inspiráló helyen jönnek az inspiráló gondolatok!

Avar Hotel**** Superior Mátrafüred

A Szemléletváltó Hétvége ebben a csodálatos hotelben kerül megrendezésre.

  • A több mint 40 éves múltra visszatekintő szálloda a Mátra hegység déli oldalán, Budapesttől mindössze 85 kilométerre Gyöngyös-Mátrafüred festői településén terül el.
  • Tökéletes helyszín az elvonulásra, a kikapcsolódásra és a családi programokra.

A szobafoglalás linkjét azt követően kapod meg, hogy lefoglaltad helyed a Szemléletváltó Hétvégén.

Eldöntötted, hogy jönnél a Szemléletváltó Hétvégére?

Válaszd ki, hányan jönnétek!

A program ára nem tartalmazza a szállás és az étkezés költségeit.

Super Early Bird

2023. június 30-ig

nap
óra
perc
sec

100% Elégedettségi Garancia

Annyira biztosak vagyunk a Szemléletváltó Hétvége értékében, hogy egyedülálló, 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Ez azt jelenti, hogy ha a Szemléletváltó Hétvége után úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd felénk e-mailben a hello@szemleletvalto.hu címre és azonnal, kérdés nélkül visszautaljuk a részvétel díját. 

Még bizonytalan vagy, hogy érdemes-e eljönnöd a szeptember 29. és október 1. között megrendezésre kerülő Szemléletváltó Hétvégére?

Nézz meg pár kedvcsináló videót!

Félreértések és kérdések, amik benned is felmerülhettek

A Szemléletváltó Hétvégét pontosan azért hoztuk létre, hogy vállalkozóként ki tudj szakadni a mindennapokból, és a családoddal, hasonló gondolkodású vállalkozókkal tudj találkozni, és olyan tudást kapj, amit máshol nem. Ezt a tudást egy nap alatt nem lehet átadni, és te sem tudod befogadni, így inkább azt szeretnénk, hogy tedd magad szabaddá egy egész hétvégére, hogy a maximumot ki tudd hozni ebből a három napból.

Igen! A szemléletmód az, ami alapján megérted a vállalkozásépítés alapjait, ami bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

Ezt a hétvégét azon vállalkozóknak találtuk ki, akik fejlődni szeretnének olyan emberek között, akik hasonlóan gondolkodnak, hasonló gondjaik vannak. Éppen ezért ajánljuk neked is, sőt, a családod is veled lehet, így ez a hétvége egy igazán feltöltő és energizáló, inspiráló hétvége lesz számodra is. Egyszemélyes vállalkozóként is érdemes eljönnöd, hiszen itt megtanulhatod, hogy mi alapján és hogyan válassz kollégákat, ha eljön az idő.

Igen, a Szemléletváltó Hétvége lényege pont az, hogy azon kívül, hogy értékes tudást kapsz, együtt is lehess a családoddal, akikkel meg tudod osztani azonnal élményeidet, ötleteidet.

Javasoljuk, hogy először a biztos résztvevők számát fixáld le, és ha valaki még csatlakozna, akkor jelezd felénk.

Nézd csak, ők is megfordultak már valamelyik Szemléletváltó Hétvégén.

Lenne még kérdésed?

Írd meg nekünk bátran!

Ha felmerült benned olyan kérdés, amire nem kaptál választ a Szemléletváltó Hétvégével kapcsolatban, csak írj nekünk egy e-mailt a hello@szemleletvalto.hu címre és mielőbb segíteni fogunk.

Váltsunk együtt szemléletet! Legyünk együtt sikeresek!