Early Bird regisztráció:

nap
óra
perc
sec

ÉVENTE CSAK EGYSZER RENDEZZÜK MEG!

Meglökő Nap
– Egész napos tudásbomba

Egy nap, ami a vállalkozásodról szól

Ismerd meg azokat a bevált stratégiákat elismert és hiteles vállalkozó előadóinktól, melyek segítenek, hogy ne maradj örökre a céged mindenese, véget vess a mókuskeréknek, és végre löketet adj magadnak és a vállalkozásodnak is.

Tanulj előadóinktól: Biros Levente, az 5 Mrd Ft forgalmú Onlinemárkaboltok tulajdonosa, Maráz Ferenc, a 2 Mrd Ft forgalmú Marázplast alapítója, Gyimesi Laci, a 6x-os Magyar Brands díjas Mystic Nails ügyvezetője, Balla-Wohlfarth Csilla, az Onlinemárkaboltok igazgatónője, Molnár G. Dávid, a Szemléletváltó Mentorprogram vezetője

FLOW Hotel & Conference****​
2024. május 30. 10:00 -17:00

Eseményeink átlagos értékelése:
9.6 / 10 (~ 1000 résztvevő visszajelzése alapján)

[trustindex data-widget-id=2874e0c246fa6025bd064bf7eaf]

Csak egy nap – ami valódi változást hoz vállalkozásodba!

Vegyél részt a Meglökő Napon, ahol vállalkozó előadóink felfedik azokat a stratégiákat és technikákat, melyek lehetővé teszik, hogy vállalkozásod a következő szintre léphesse, és te végre a vállalkozásodon és annak fejlesztésén dolgozz, és ne a mindennapi mókuskerék és a problémák megoldása eméssze fel minden perced.

Ezen a napon megtudhatod, hogyan változtasd át magad egy munkamániás tulajdonosból egy stratégiai gondolkodójú vezetővé.

Csak egyszer rendezzük meg a Meglökő Napot, ezért ott kell lenned, hogyan lehet valódi szemléletet váltani.

Kapcsolatépítés

Hasonló gondolkodású és szemléletű vállalkozókkal találkozhatsz és új üzleti kapcsolatok alakíthatsz ki. Tudjuk, hogy vannak kérdések, amiket vállalkozó cégtulajdonosként csak vállalkozókkal tudsz megbeszélni, így a szünetekben erre is sort keríthetsz.

Inspiráció

A nap folyamán előadásaink úgy követik egymást, hogy a vállalkozásodat érintő legfontosabb kérdésekre válaszokat kapj. Sőt, az előadóinktól a szünetekben is kérdezhetsz, így a vállalkozásodra szabott választ kaphatsz.

Színtiszta tudás

Előadóink maguk is vállalkozók, akik megjárták már azt az utat, amin te is vagy egy különbséggel, ők már az akadályokon is túlvannak, és ők ezt el is mondják, nem titkolják, hiszen céljuk, hogy te fejlődj óriási bukások nélkül.

Ezért egyedülálló a Meglökő Nap:

A Meglökő Nap fő célja, hogy olyan stratégiákat kapj, melyeket azonnal alkalmazni tudsz a cégedben, hiszen előadóink nem könyvből vagy tréningről szerzett tudást adnak át, hanem mindazt a bevált gyakorlatot, melyre ők hosszú év alatt tettek szert.

Előadóink maguk is vállalkozók, akik őszintén megosztják tudásukat azért, hogy te rövidebb idő alatt és kevesebb kudarc által érd el azt az életet, amiért anno elkezdted a vállalkozói életet.

Ez a nap kizárólag a vállalkozásod és a te személyes növekedésedről szól, előadóink ehhez adnak neked azonnal bevethető tippeket. Itt megtanulhatod, hogy mik a szükséges változások azért, hogy ne csak a mindennapi munkában való elmerülés legyen életed része, hanem a cégfejlesztés és a személyes fejlődés is.

Szemléletváltó mentorok mentorprogram biros levente

9.6

A RÉSZTVEVŐK ÉRTÉKELÉSE

1000+

VÁLLALKOZÓI RÉSZTVEVŐ

2017

ÓTA

Sikeres és országosan elismert hiteles előadók által megosztott tudásbomba egy nap alatt olyan lelkes és etikus vállalkozók közösségében, akik hisznek a folyamatos tanulás erejében.

Csatlakozz hozzánk, és lépj egy új szintre vállalkozásod fejlesztésében és sikerességében!

Nézd meg, milyen volt a 2023. májusi Meglökő Nap:

EGÉSZ NAPOS SZEMLÉLETVÁLTÓ TUDÁSBOMBA előadások formájában

Ezekről a témákról fogsz hallani a nap folyamán:

A VÁLLALKOZÓ EVOLÚCIÓ KORSZAKAI

Milyen korszakokon vezet át a sikeres vállalkozói életút onnantól kezdve, hogy megszületik a vállalkozás gondolata, egészen odáig, hogy a cégtulajdonos már csak havi 1-2 napot jár be a cégébe?

AZ OPERATÍV MUNKA ELHAGYÁSÁNAK LÉPÉSEI

Milyen lépések vezetnek ahhoz, hogy egy vállalkozó fokozatosan ki tudjon jönni a napi operatív munkából, hogy legyen végre ideje a cégÉN dolgozni, nem pedig a cégéBEN?

VESZÉLYEK

Mik a vállalkozó evolúciós út legveszélyesebb korszakai, hol vannak a legnagyobb csapdák, amiket elkerülve éveket tudunk rövidíteni a siker felé vezető úton?

MÉRŐSZÁMOK

Mik azok az alapvető mérőszámok, amit minden vállalkozónak ismernie és figyelnie kell ahhoz, hogy egy cég profitábilisan működhessen?

GONDOLKODÁSMÓD

Milyen vállalkozói gondolkodásmóddal és üzleti stratégiákkal érhetünk el hosszútávon is stabil növekedést egy ilyen gyorsan változó világban?

SKÁLÁZHATÓSÁG

Hogyan érhető el a folyamatos hatékonyságnövelés? Mi kell ahhoz, hogy a vállalkozásunk nyereséget is hozzon a növekedés mellett?

CSAPAT

Hogyan találj jó embereket a vállalkozásodhoz, és hogyan tudod hosszútávon motiválni őket?

TELJESÍTMÉNY ALAPÚ BÉREZÉS

Miért elengedhetetlen a jutalékos rendszer bevezetése? Mi kell ahhoz, hogy a munkatársak is elfogadják és hogyan lehet jól működtetni egy jutalékos rendszert?

a meglökő nap előadóI

OLVASD EL, MILYEN TUDÁST KAPHATSZ TŐLÜK, MELYET AZONNAL BEVETHETSZ A VÁLLALKOZÁSODBA

📚 Biros Levente, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, a Szemléletváltó program alapítója nem pusztán könyvekből olvasott frázisokat puffogtat, hanem azokat a módszereket mutatja be és adja át a növekedni akaró vállalkozóknak, amiket ő az elmúlt 30+ éves vállalkozói múltja során végigjárt, és megtapasztalt.

✅ Az elmúlt 5 évben több mint 500+ vállalkozó döntött úgy, hogy a Szemléletváltó vállalkozói mentorprogramban és azon belül Biros Leventétől szeretné megtanulni azt a gondolkodásmódot, amelyek a vállalkozói korszakváltáshoz kellenek.

Cége, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.:

 • az ország legnagyobb háztartási gép webáruháza
 • 2022-ben lépte át az 5 Mrd Ft-os árbevételt
 • miközben Levente munkatársai önállóan működtetik a cégét, így ő évente már csak 10 napot jár be a vállalkozásába.

BIROS LEVENTE

Szemléletváltó vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram alapítója

A Meglökő Napon Levente arról beszél, hogy milyen stratégiák vezetnek a szabad vállalkozói élet felé. 

Ezen felül Levente megosztja az ideálisan felépített cégstruktúra tervét is, és elmondja azt is, hogy ez hogyan valósítható meg a gyakorlatban, sőt, bemutatja, hogy mi a kiváló termék és az ideális stratégia titka. 

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, az onlinePénztárcát működtető Online Group Kft. társtulajdonosa és a Szemléletváltó mentorprogram megálmodója.

Cukrászként a semmiből építette fel milliárdos birodalmát, és most más vállalkozóknak segít levágni a felesleges kanyarokat azáltal, hogy felhívja a figyelmet az elkerülhető buktatókra.

Levente nem pusztán könyvekből olvasott frázisokat puffogtat, hanem azokat a módszereket mutatja be és adja át a növekedni akaró vállalkozóknak, amiket ő az elmúlt 30 éves vállalkozói múltja során végigjárt, és megtapasztalt.

Cége, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.:

 • az ország legnagyobb háztartási gép webáruháza
 • 2022-ben lépte át az 5 Mrd Ft-os árbevételt
 • miközben Levente munkatársai önállóan működtetik a cégét, így ő évente már csak 10 napot jár be a vállalkozásába.

MARÁZ FERENC

Marázplast Kft. alapító-tulajdonosa

A Marázplast Kft. alapítójaként Ferenc arról fog előadást tartani a Meglökő Napon, hogyan lehet új stratégiát alkotni, ha nagyon gyorsan változnak a piaci viszonyok.

Ha eljössz a Meglökő Napra, akkkor megtudhatod, hogy mi a ma is prosperáló Marázplast sikerének titka, és ezt te hogyan tudod akár másnap a céged mindennapjaiba beépíteni.

1998-ban alakult a Marázplast Kft., mely nagykereskedelemből indult, de 2012-től kiskereskedelemben is tevékenykednek már.
 
1 Mrd Ft árbevételig, 20-25 főig volt ő a vezetője a cégnek. Ezt követően kezdett el szervezetet fejleszteni, vezetőket felvenni. 
 
Jelenleg 2 Mrd Ft árbevételnél tartanak. A multik megjelenésével új stratégiát alakítottak ki, mivel a nagykereskedelem nem ment túl jól. 
 
Az Évindító Meglökő Napon arról beszél, hogy hogyan lehet új stratégiát alkotni.
 
 
Szemléletváltó Meglökő Nap

BALLA-WOHLFARTH CSILLA

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. igazgatója és társtulajdonosa

A Meglökő Napon Csilla arról fog beszélni, hogyan lehet a kollégákat motiválni még akkor is, ha a körülmények nagyon gyorsan változnak és akár nehézségek is felmerülhetnek.

Az összetartó csapat titkát tudhatod meg Csillától.

Csilla már 8 éve vezeti az Onlinemárkaboltot, és ez az időszak kiválóan tükrözi a hatalmas növekedést és fejlődést, amit az ő irányításával ért el. Az Onlinemárkabolt forgalma az elmúlt 8 évben megötszöröződött, és ezzel együtt a cég mérete is ugrásszerűen nőtt: 25 főről 50 főre emelkedett a munkatársak száma.

Ennek a sikernek legfőbb kulcspillérei a Csilla által kialakított és működtetett rendszerek. Elérte, hogy Biros Levente, a cég tulajdonosa mindössze 11 napot dolgozzon az Onlinemárkaboltban. Hogyan érte el ezt? Csilla kiválóan felismeri és kihasználja a kollégák képességeit, így a céges folyamatok hatékonyan működnek anélkül, hogy Leventének folyamatosan jelen kellene lennie a napi teendők között.

Csilla már 6 éve osztja meg tudását a Szemléletváltóban, és a vállalkozóknak szervezetfejlesztés terén nyújt segítséget. Azáltal, hogy átadja tapasztalatait és eszközeit, lehetővé teszi mások számára, hogy sikeresen fejlesszék vállalkozásaikat. Csilla egyértelműen inspiráló példája annak, hogy a hatékony vezetés és a szakmai tudás milyen fantasztikus eredményeket hozhatnak létre.

Gyimesi Laci

Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezetője, Brandesfiú alapítója

A Meglökő Napon a 2024-ben már 6x-os Mystic Nails ügyvezetőjeként Laci arról fog beszélni, hogy miért fontos a márka szerethetővé tétele annak érdekében, hogy még nehéz időkben is ez biztosítsa a bevételek folyamatos áramlását.

Laci meg fogja veled osztani a jó márka 3 ismérvét, melyet neked is tudnod kell vállalkozóként!

A 16 éve indult Mystic Nails Hungary Kft. szegedi szépségipari családi vállalkozás ügyvezetője.

Jelenleg nagyságrendileg 40 munkatársával együtt több mint 25 országba exportálják saját márkás termékeiket.

A Brandesfiú alapítójaként számos márkaépítő konferencia, vállalkozásfejlesztő rendezvény, exportorientált tréningek, egyetemi kurzusok, HR és cégvezetési kongresszusok és kerekasztal beszélgetések meghívott best-practice előadója volt már. Ezek a felkérések és meghívások mindig független megerősítésként szolgáltak ahhoz, hogy tanácsadói minőségben hitelesen és hatékonyan segítheti az arra nyitott vállalkozókat.

Küldetése: „Szeretném felvértezni a tudatos márkaépítés szemléletével az arra érdemes vállalkozásokat.”

Molnár G. Dávid

A Szemléletváltó vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram igazgatója

Dávid a Meglökő Napon a vállalkozó evolúciójának szintjeit fogja neked bemutatni úgy, hogy gyakorlati tippeket is ad, hogyan tudsz a jelenlegi szintedről továbblépni.

Kereskedelem és marketing végzettséggel a háta mögött 2,5 éve erősíti a Szemléletváltó csapatát. Kezdetben a Szemléletváltó marketingese volt, 2023 januárjától a Szemléletváltó Program vezetője.

Legfőbb célja a boldog vállalkozó, boldog család kialakítása.

Abban hisz, hogy a lehető legnagyobb pozitív hatást akkor érjük el, ha a középvállalkozókat fejlesztjük, mert ő általuk boldog munkahelyeket teremthetünk, ahol a munkavállalók és családjaik is boldogabbak lehetnek.

Verebélyi Szilvia

A Szemléletváltó vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram koordinátora, az Évindító Meglökő Nap háziasszonya

Szilvi 2018-ban vette kezébe a Szemléletváltó mentorprogram kibővítését, szervezését – ma pedig már tulajdonosként segíti a vállalkozókat. Célja mindig az, hogy a programban résztvevő vállalkozók felé a maximális támogatást, tudást és segítségnyújtást adja. Elkötelezett híve a hiteles és tapasztalatokon alapuló tudásmegosztásnak.

Az elmúlt években tartott számtalan konzultáció során több száz vállalkozó kihívásaiból, tapasztalataiból és elakadásaiból alkották meg a program legfőbb vonalát.

A rendezvények háziasszonyaként célja az is, hogy széleskörűen figyelembevéve az igényeket, támogassa azokat a vállalkozókat, akik törekednek a boldog és etikus cég kialakítására.

A nap programja:

9:30 – 10:00 Érkezés, kávé, kapcsolatépítés

10:00 – 10:15 Köszöntő

10:15 – 11:00 Biros Levente előadása az önműködő cég titkáról, kérdezési lehetőség

11:00 – 11:45 Molnár G. Dávid interaktív előadása a vállalkozói evolúciójáról, kérdezési lehetőség

11:45 – 12:30 Maráz Ferenc előadása a gyorsan változó környezethez alkalmazkodó cégről, kérdezési lehetőség

12:45 – 14:00 Ebéd a FLOW Hotel & Conference**** éttermében, kávézási lehetőség, kapcsolatépítés

14:15 – 15:00 Gyimesi Laci előadása a márkaépítésről

15:00 – 15:45 Balla-Wohlfarth Csilla előadása a szervezetfejlesztésről és a csapatmotivációról

15:45 – 16:00 Játék

16:00 – 16:45 Meglepetés előadó

16:45 – 18:00 Kapcsolatépítés

NÉZD MEG, MÁSOK MIKET MONDTAK AZ ÉVINDÍTÓ MEGLÖKŐ NAPRÓL:

„Akik az Évindító Napon beszélnek beszélnek, azok mind gyakorlati vállalkozók, tehát nem egy külföldről behozott bármilyen anyagról van szó, hanem tényleg magyar piacon magyar vállalkozók saját élettapasztalatait hallhatom és láthatom.”

Vicsai Gábor Marketing Amazing

„Levente a leghitelesebb tréner ma Magyarországon, hiszen egy olyan vállalkozást épített fel, ami sok sok éve már nagyon nagyon jól muzsikál és nagyon jól teljesít, és tapasztalatból tudja azt elmondani, amit lehet, hogy máshol csak elméletből tudná megtanulni.”

Szász Mátyás – VezérAkadémia

Miben más az Évindító Meglökő Nap, mint a többi vállalkozás fejlesztő esemény?

 • Számos rendezvény kínál iránymutatást vállalkozásod vagy vállalkozói személyiséged fejlesztéséhez. Azonban kevés olyan esemény van, amely kifejezetten arra összpontosít, hogyan tervezd meg a jövőt, és hogyan hozz olyan döntéseket, amelyek előre viszik a vállalkozásodat. Az Évindító Meglökő Nap az, ami megtanít rá, hogyan lépj egy új szintre tervezés és fejlesztés terén.
 • A Meglökő Napon elismert szakértőktől és vállalkozóktól hallgathatsz meg évindító löketet adó előadásokat. Megismerheted azokat az eszközöket és módszereket, amelyek segítenek meghatározni a célt, és lépésről lépésre tervezni a fejlődést.
 • A Meglökő Nap résztvevői nem csupán elméleti tudást kapnak, hanem konkrét lépéseket és eszközöket is a tervezéshez és vállalkozásfejlesztéshez.
 • Valóban támogató közösség tagja leszel, akik együtt fejlődnek, és támogatják egymást.

Hallgasd meg, hogy mit mondtak rólunk a Cápák:

AKIK TŐLÜNK TANULTAK

Meglökő Nap, ami újult lendületet ad vállalkozásod fejlesztésének:

Helyszín

FLOW Hotel & Conference****

2365 Inárcs, Szent György u. 12.

Szemléletváltó Mentorprogram vállalkozásfejlesztés
IMG_1309
IMG_1244
Szemléletváltó Mentorprogram
DSC02645
IMG_1323

FŐ TÁMOGATÓNK

A Maximum Business a digitális marketing ügynökségek 1% -ába tartozik.

A teljesítményt és a kiemelkedő ügyfélszolgálatot ötvözik a Facebook, Google hirdetési szakembereikkel, akik az iparág legjobbjai közé tartoznak és több száz milliomos sikerprojekt futott át kezeik alatt.

TÁMOGATÓINK

Csernai Kata SEO szakértő
A SEO Stratégia szakmai vezetője
 
A csapatommal olyan online vállalkozóknak segítünk növekedni, akik már tudnak eladni.
Több, mint 200 SEO kivitelezési projekt tapasztalatával stabil, kiszámítható forgalmat generálunk a Google keresőből. 
Míg a legtöbb SEO ügynökség hibalistákat gyárt, tanácsot ad és a megvalósítást az ügyfélre, azaz rád bízza, mi MEGCSINÁLJUK.
TeamCollab Solutions Kft.
 
Olyan egyedi és kész szoftvermegoldások fejlesztésével és bevezetésével foglalkozunk, melyekkel digitalizálhatók és akár automatizálhatók is az alacsony hozzáadott értékű adminisztratív feladatok.
 
Segítünk felmérni a digitalizálható és automatizálható folyamatokat a vállalkozásodban.
Jólnyomjuk.hu
 

Cégünk specializálódott a full service reklámdekorációs szolgáltatásokra. Ez azt jelenti, hogy a grafikai tervezéstől, a nyomdai munkákon át egészen a készre telepítésig vállaljuk a munkát (természetesen részfeladatot is vállalunk). Ennek legnagyobb előnye, hogy teljes felelősséget tudunk vállalni az egész munkafolyamatért. Szakértelmünkre bizonyíték, hogy 8 év alatt eljutottunk több, mint 600 projektig. Megrendeléseink széles skálán mozognak, az egy-egy matricás megrendeléstől a teljes autóflotta dekorációjáig vagy az óriás molinó kihelyezésig. Megrendelőink a mikrovállalkozásoktól, a több milliárdos árbevételű cégekig megtalálhatóak.

TikTok Production: A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOK TIKTOK SPECIFIKUS  MÉDIAPARTNERE
 
Egyedüliként GARANCIÁT vállalunk: 10.000 követő és 1.500.000 megtekintés 3 hónap alatt
 
Miért rendkívül fontos a tiktok?
 • hatalmas piaci előnyt nyújthat ezen platform bevezetése a cégek és márkák számára. Ennek az az oka, hogy a cégek közül viszonylag kevesen használják, mivel túl modernnek tartják. 
 • A TikTok a legjobb algoritmussal rendelkező online felület az ügyfélszerzésre és márkaépítésre jelenleg.

ELŐREGISZTRÁCIÓ

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a 2024. május 30-án megrendezésre kerülő Meglökő Napra. Az esemény díját és a részletes programot később fogjuk elküldeni számodra az általad megadott email címre küldött levélben.

Meglökő nap várólista

Super Early Bird

2024. március 1 - 24.

100% Elégedettségi Garancia

Annyira biztosak vagyunk a Meglökő Nap értékében, hogy egyedülálló, 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Ez azt jelenti, hogy ha a Meglökő Nap után úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd felénk e-mailben a hello@szemleletvalto.hu címre és azonnal, kérdés nélkül visszautaljuk a részvétel díját. 

Félreértések és kérdések, amik benned is felmerülhettek

Pont emiatt kell eljönnöd a  Meglökő napra, hiszen itt épp azt tanulhatod meg, hogyan vonulhatsz hátrébb a cégedből, hogy végül az nélküled is működhessen, és te már csak tanácsadója lehess a vállalkozásodnak. Levente valódi bepillantást ad önműködő cégének színfalai mögé, és megmutatja Neked a gyakorlatban, hogy a szabad vállalkozói élet nemcsak mese habbal, hanem valóság, ráadásul bárki számára elérhető.

Igen! A szemléletmód az, ami alapján megérted a vállalkozásépítés alapjait, ami bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

Biztosan el tudsz szabadulni egyetlen napra, hogy aztán a megszerzett tudás alkalmazásával végleg kiszabadulj a céged mókuskerekéből. Tekints úgy erre a napra mint befektetésre a vállalkozói szabadságodba: azért fogsz eljönni, hogy ezután kevesebb munkával még nagyobb profitot termelj, miközben sokkal több szabadidőd lesz.

Lehet, hogy még nem voltál olyan előadáson, amit hasznosnak találtál. Ezen a napon unalmas elméletek helyett olyan gyakorlatba építhető tudást kapsz, amilyet eddig még soha. A meghívott előadók mindegyike hiteles és sikeres cégtulajdonosok, akik elmesélik saját felismeréseiket, tanulságaikat, és megosztják Veled a sikerük titkát.

Levente már kitaposta előtted az önműködő vállalkozáshoz vezető utat. Sikeres saját cégei élettörténetéről mesél, olyan bevált és kipróbált módszereket mutat be, melyek a legkisebb mikrovállalkozást is képesek egy jól menő cég hatékonyságával felruházni.

Lenne még kérdésed?

Írd meg nekünk bátran!

Ha felmerült benned olyan kérdés, amire nem kaptál választ a Meglökő Nappal kapcsolatban, csak írj nekünk egy e-mailt a hello@szemleletvalto.hu címre és mielőbb segíteni fogunk.

Váltsunk együtt szemléletet! Legyünk együtt sikeresek!

Biros Levente Szemléletváltó mentorprogram
Szemléletváltó Mentorporgram vállalkozás fejlesztés szervezet fejlesztés munkatárs kolléga motiváció
Szemléletváltó Mentorprogram vállalkozás fejlesztés szervezet csapat munkatárs motiválás