Eseményeink, képzéseink, találkozóink

Segítünk, hogy vállalkozóként ne maradj a céged mindenese

7 éve

segítjük a magyar vállalkozókat

10 / 9.6-ra

értékelik a résztvevők átlagosan programjainkat

1000+

vállalkozó vett már részt programjainkon

Szemléletváltó Meglökő Nap Mentorprogram vállalkozásfejlesztés csapatépítés

Meglökő Nap

Évente csak egyszer rendezzük meg!

Egy nap, ami csak a vállalkozásod fejlesztéséről szól. Olyan országosan elismert és hiteles előadók adják át tudásuk esszenciáját, mint Biros Levente az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. alapítója, Gyimesi Ferenc, a Marázplast Kft. tulajdonosa, Gyimesi Laci, a Mystic Nails Kft. ügyvezető igazgatója, Balla-Wohlfarth Csilla, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. igazgatója és társtulajdonosa, Molnár G. Dávid a Szemléletváltó Mentorprogram Vezetője.

Szemléletváltó Hétvége

Évente csak egyszer rendezzük meg!

Három nap, mely alatt olyan új szemléletet kapsz hiteles vállalkozóktól, amely segít, hogy kiszakadj a napi tűzoltásból, és végre a cégeden és a vágyott, etikus vállalkozói életeden dolgozz.

Olyan hiteles és országosan elismert vállalkozók voltak már előadók nálunk, mint: Balogh Petya, Moldován András, Tomán Szabina.

Szemléletváltó Hétvége
szemléletváltó mentorprogram

Mastermind találkozók

Korszakváltó Mentorprogramunk tagjai számára elérhető!

A háromhavonta megrendezésre kerülő esemény egyedülálló lehetőséget biztosít a Korszakváltó Mentorprogram tagjai számára, hogy egy adott vállalkozói kérdést, kihívást vagy tapasztalatot más vállalkozóval megosztva megtalálja a számára legjobb megoldást. 

Mindenes / Szervező Privát Klubok

Évente kétszer indítjuk el!

Hat hónapos programunk arról szól, hogy fogjuk a kezed, hogy ha eldöntötted, hogy szintet lépsz a vállalkozói evolúciódban, akkor azt meg is csináld. 

Havi személyes és Zoom találkozókon támogatunk.

Amennyiben érdekel ez az exkluzív képzés, akkor írj nekünk levelet, hogy egy díjmentes üzleti konzultáció során egyeztessük, hogy a  Mindenes vagy a Szervező Klub való neked.

Szemléletváltó Mindenes Szervezői Privát Klub
Szemléletváltó Mentorprogram szervezetfejlesztés

Tudásalapú Cégvezetés Mesterkurzus

Cégvezetők kihagyhatatlan képzése!

Sajátítsd el a leghatékonyabb cégvezetői technikákat, csapatmotivációs módszereket és eszközöket Balla-Wohlfarth Csillától, az Onlinemárkaboltok Mo. Kft. társtulajdonos igazgatónőjétől.

Ezidáig több mint 300+ cégvezető tanult már Csillától.

Márkaépítő Mesterkurzus

Magyarországon egyedülálló képzés!

Gyimesi Laci, a Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának egyedülálló képzése, mely során az általa kialakított 7 lépéses márkaépítő módszer alapján segíti a résztvevő vállalkozókat piacvezetővé válni.

Márkaépítő Mesterkurzus Szemléletváltó